Hvem er jeg?

Jeg er ei blid, fornøyd og sosial jente som er mamma til to aktive og flotte gutter på 14 og snart 21 år, og jeg jobber til daglig med økonomi i et selskap som heter Nettpartner. 

Interessen for fotografering tok seg for alvor opp da eldstemann skulle konfirmeres for snart 6 år siden. Jeg hadde frem til da vært eier av både kompaktkamera og speilreflekskamera, hvorav speilreflekskameraet lå og støvet ned fordi jeg syntes det var for stort å dra med seg og jeg visste ikke hvordan jeg skulle bruke det «riktig». Mobiltelefonen har også vært flittig brukt, men jeg fikk heller ikke da frem det uttrykket jeg ønsket.

Så var det tid for konfirmasjon da, og jeg ønsket meg flotte bilder av en stolt konfirmant og et stort øyeblikk i hans liv. Jeg tok da kontakt med en fotograf via noen jeg kjente. Hun stilte velvillig opp og bildene ble akkurat slik jeg hadde tenkt meg. Jeg hadde også lyst til å lære meg å ta slike bilder, så ble derfor stående på sidelinjen å grave og spørre. 

Etter dette, bestemte jeg meg for at ved senere anledninger skulle jeg fikse denne saken selv! Jeg gikk til anskaffelse av et nytt speilreflekskamera med objektiv etter anbefaling fra vår konfirmasjonfotograf, så da var det bare å sette i gang og øve.

Jeg har trent på gutta mine, familie, venner/venninner og andre kjente! Jeg har lest blader og bøker, saumfart internett, tatt kurs og prøvd og feilet. Fotoutstyret har også blitt oppgradert på veien ettersom mestringsstigen har gått oppover, men jeg har fortsatt en god vei og gå. Jeg føler selv at jeg nå kan levere gode resultater, så i dag går jeg nesten ingen steder uten kamera i hånden. Og ja, i dag velger jeg speilrefleks fremfor kompaktkamera og mobiltelefon, rett og slett fordi jeg synes jeg får bedre bilder og mulighetene er større!

Det finnes mange ordentlige gode fotografer der ute som tar fantastiske bilder. Disse er store forbilder og noe å strekke seg etter, men på veien til å bli enda bedre ønsker jeg nye utfordringer og oppgaver. Gir du meg sjansen?

Tør du satse på en hobbyfotograf til å fange dine magiske øyeblikk så kontakt meg gjerne!

 

Kom og la oss fange øyeblikk sammen!

 

 

Vennlig hilsen

Hilde M. Siewers